3.SAYFA:
Servis Minibüsü Devrildi!

Kaza, E-5 Karayolu Avcılar istikameti Haliç Köprüsü çıkışında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; özel bir firmada çalışan 15 işçiyi taşıyan 34 YH 911 plakalı minibüsün şoförü, henüz bilinmeyen sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan minibüs, metrobüs yolu ile E-5’i ayıran bariyerlere çarptı. Devrilen minibüs, yaklaşık 30 metre sürüklendi. Araçtaki işçiler, vatandaşların yardımıyla dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Kazada 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerindeki ambulans içerisinde yaptı. Diğer işçiler ise kazayı yara almadan atlattı.

Kaza sebebiyle E-5 Karayolu Avcılar istikametinde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Minibüsün olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku