3.SAYFA:
Serinlemek İçin Girdikleri Nehirde Boğuldular!

Olay Konak Mahallesi Toki konutları mevkiinde meydana geldi. Serinlemek için 3’ü kardeş 4 çocuk nehre girdi. Çocuklar bir anda akıntıya kapılarak gözden kaybolmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar durumu ailelerine bildirdi. Olay yerine gelen aile bireyleri, Haşim Acar'ı (8) sudan çıkararak hastaneye götürdü. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Haşim Acar kurtarılamadı. Olay yerine çağrılan dalgıçlar, çocukları nehirde aradı. Dalgıçlar 10 yaşındaki İsa Acar ile kardeşi 11 yaşındaki Mahmut Acar’ın 'ın cansız bedenlerine ulaştı. Cesetler ambulansla Cizre Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
Suda kaybolan Mustafa Acar’ın cesedine ise hala ulaşılamadı. Öte yandan nehir etrafında herhangi bir önlemin alınmadığı, çocukların hala serinlemek için nehre girmeye devam ettikleri görüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108