3.SAYFA:

Ankara Çankaya Gençlik Caddesi’nde mini tezgah açan Ahmet İnci’nin her akşam saat 19.00 ila 20.00 arasında daimi bir müşterisi bulunuyor. ‘Paşa’ ismini taktığı ve bakıma muhtaç olan sokak kedisi, İnci'nin tezgâhının yanına gelip yemek verilmesini bekliyor. Bir gözü görmeyen ve dişleri olmayan yaşlı kedi, yemeği verilene kadar bulunduğu yerden ayrılmıyor. Yemek verildikten sonra ise bir süre daha İnci’nin yanında oturup ardından bulunduğu yerden ayrılıyor.
Paşa’ya yaklaşık 1 yıldır baktığını belirten Ahmet İnci, “Hayvan öyle bir sevgiye alıştı ki eskiden korkuyordu gelmiyordu. Fakat alıştı bana. Bir türlü kopamıyor. Gözleri doğuştan arızalı. Veterinere sordum, ‘Ahmet bey getirmen lazım’ dedi. Bunu yakalamak biraz imkansız. Onu bir sepetle tutup götürmek lazım. Geçen sene bir kedim daha vardı, veterinere götürdüm, 200 TL dedi. Hayvan boğazından yiyemiyordu, içemiyordu. Veterinere götürene kadar hayvan gitti zaten." diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108