3.SAYFA:
Otobüs Yolcularının Trafikle İmtihanı!

 Kurban Bayramı ve yaz tatilinin aynı gün sona ermesi otogarlarda büyük yoğunluğun yaşanmasına sebep oldu. Büyük İstanbul Otogarı'nda da yüzlerce otobüs uzun kuyruklar oluşturdu. Saatlerce otogara girmek için bekleyen otobüslerin yolcuları, araçlardan inerek yollarına yaya devam etti. Bu durum da zaman zaman tehlikeli dakikalar yaşanmasına yol açtı. Bazı vatandaşlar, otoyolda bariyerlerden atlayarak karşıya geçmeye çalıştı.

Uzun süredir otobüste beklediklerini belirten yolcular, yoğunluk sebebiyle otogara giremediklerini ve inmek zorunda olduklarını söyledi. Otogarın girişinin Metro Turizm tarafından kapatıldığını öne süren otobüs sürücüleri, bu sebeple tüm turizm şirketlerinin mağdur olduğunu iddia etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku