3.SAYFA:
Mehmetçikten Bayram Şekeri İkramı!

Vatandaşların daha huzurlu ve güvenli bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için ilçenin Muş yolu üzerinde bulunan jandarma kontrol noktasında araçları durdurarak günlük rutin yol kontrollerini yapan Güroymak İlçe Jandarma ekipleri, araçlarda bulunan vatandaşlara kolonya tutup bayram şekeri ikram ediyor.
İlçede denetimlerini artıran jandarma ekipleri vatandaşların Kurban Bayramını kutlamayı da ihmal etmiyor. Uygulamalarda özellikle bayram kutlaması için yolculuk yapan sürücülerin aşırı hız, uykusuz yolculuk yapmamaları ve kurallara uymaları konusunda da uyarıda bulunuluyor.
Vatandaşlar ise yapılan uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletiyor.
Öte yandan Jandarma ekipleri tarafından Güroymak'ta yapılan yol kontrollerinde çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs gözaltına alınarak adli işlemler için adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku