3.SAYFA:
Madde Bağımlılığından Kurtulup Umreye Gittiler!

Umre dönüşü müftülük personeli tarafından Sivas Havalimanı'nda karşılanan eski madde bağımlıları, sevinç gözyaşları içerisinde ailelerine sarılarak hasret giderdi. İl Müftülüğü'nün Maddeden Manaya Projesi'nde tedavi süresi sonrası yaklaşık bir buçuk yıl süreyle madde kullanmayarak başarı gösterip umreye gönderilen 4 madde bağımlısı, umre dönüşü İl Müftüsü Şükrü Balkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, umrede yaşadıkları manevi atmosferi paylaşan 4 kişi, “Allah herkese kutsal topraklara giderek ibadet etmeyi ve o mübarek beldelerde dua etmeyi nasip etsin. Madde bağımlılığına bulaşmış tüm kardeşlerimiz için Kâbe’de dua ettik. İnşallah bizler de tövbe ederek bir daha o karanlık yola dönmemek için Allah’a söz verdik. Başta il müftümüz olmak üzere tüm hocalarımıza bize gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri belki de hayatlarımızda hiç gidemeyecekleri o mübarek beldelere götürdüler. Allah hepsinden razı olsun.” diye konuştu.

Müftü Balkan ise “Hamdolsun, projemizin meyvelerini almaya başladık. Umreden gelen kardeşlerimiz inşallah arınmış bir şekilde hayatlarına devam edecekler. Gelecek dönemde ümit ediyorum ki madde bağımlılığından kurtulmuş daha fazla kardeşimizi kutsal topraklarla buluşturacağız.” dedi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku