3.SAYFA:
Köylere Muhtar Ofisi ve İbadethane Yapılıyor!

Köylerde uygulanacak 100 metrekare büyüklüğündeki prefabrik camilerin zemini seramik, kapısı ferfoje ve pencereleri PVC olarak imal ediliyor. İlk örneği Beydağ’ın Kurudere Mahallesi'nde yapılan prefabrik cami uygulaması, önümüzdeki günlerde Bayındır’ın Çamlıbel, Dernekli ve Alankıyı, Kınık’ın Çiftlik ve Seferihisar’ın Turgut mahallelerinde de hizmet vermeye başlayacak. Çiğli’nin Güzeltepe Mahallesi'ne ise cemevi yapılacak. Büyükşehir Belediyesi, talepler doğrultusunda ihtiyacı olan diğer köylere de prefabrik cami inşa edecek.

Ayrıca 50 metrekare büyüklüğünde, içinde tuvaleti bulunan prefabrik muhtar ofislerinin ilk ikisinin inşaatı, Dikili’nin Yenice ve Kiraz’ın Akpınar mahallelerinde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde Aliağa’nın Yüksekköy, Bergama’nın Topallar, İkizler, Turanlı, Kocaköy, Avunduk, Sağancı ve Örenli, Dikili’nin Samanlık, Yahşibey, Esentepe, Gökçeağıl, Çağlan ve Katıralanı, Kınık’ın Çiftlik, Aziziye ve Karatekeli ile Karaburun’un Parlak mahallelerine muhtar ofisi yapılacak. Talepler doğrultusunda bu sayı daha da artabilecek.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku