3.SAYFA:
Kontrolden Çıkan Araç Düğün Konvoyuna Çarptı!
Kaza, gece saatlerinde, Çorum - Alaca karayolunun 25. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Haydar Şahan (33) yönetimindeki 19 UF 719 plakalı otomobil, bölünmüş yolda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Savrulan otomobil, Çorum yönünden gelen düğün konvoyundaki Salih Türk’ün kullandığı 19 AR 157 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Sürücü Salih Türk olay yerinde, araçtaki Seda Nur Şimşek (18) ise Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. 

Kazada; Dilek Şimşek (41), Merve Demir (23), Nazife Demir (22), Yasemin Şimşek (20), Açelya Demir (3) ile diğer otomobildeki sürücü Haydar Şahan, Zeynep Şahan (28), Sadık Günel (74) ve Şemsi Günel (66) yaralandı. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulans ve özel araçlarla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Dilek Şimşek ve Açelya Demir’in sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

DAMAT ŞOK GEÇİRDİ

Konvoyda yer alan damat Murat Şimşek ile 3 yakını, gördükleri manzara karşısında şok geçirerek yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı. Damat Murat Şimşek, arkadaşlarının kucağında acil servise getirilerek tedavi altına alındı. 

Kazanın ardından konvoya katılanlar hastaneye akın etti. Ölüm haberini alanlar, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Düğün konvoyunun Murat Şimşek ile Ebru Çakırtekin’in kına gecesi için Çorum’dan merkeze bağlı Çakır köyüne gittiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku