3.SAYFA:
Kendini Yakan Adam Öldü!

 Antalya’da çalıştığı inşaattaki işinden çıkarılan evli ve bir çocuk babacı Ulaş Akın (32) dün öğlen Muratpaşa Belediyesi’ne gelerek Başkan Ümit Uysal ile görüşme istediğini söylemişti. Başkanın başka bir yerde olduğunu duyması üzerine Akın, belediye önünde yanında getirdiği benzin bidonunu üzerine dökerek kendisini ateşe vermişti.
Ateş topuna dönen şahıs, daha sonra kaçmaya başladı ve bölgeden geçen vatandaşlar üzerilerindeki giysileri çıkartarak söndürmeye çalışmıştı. Daha sonra bir vatandaşın getirdiği yangın tüpünün üzerine boşaltılmasıyla üzerindeki ateşi söndürülen Ulaş Akın, gelen ambulansla önce en yakın özel hastaneye daha sonra da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Burada tedavi altına alınan vücudunun üst kısmının yüzde 45’i yanan Akın, tüm müdahalelere rağmen gece yarısı hayatını kaybetti.
Benzin dökerek hayatına son veren Akın’ın Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Karaman’a gönderileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler
Kendini-yakan-adam-öldü
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku