3.SAYFA:
İzine Geldi Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybetti!

 Alınan bilgiye göre, Kırşehir merkeze bağlı Karahıdır kasabasında Kurban Bayramı iznine gelen 1995/3 tertip asker Abdullah Demirtaş (20) ve akrabası Zakir T. gece saatlerinde motosiklet ile kasaba içinde gezintiye çıktı. Yayla Mahallesinde yeni mıcır dökülen yolda, motosikletinin hâkimiyetini kaybederek kaza yapan Abdullah Demirtaş, 112 acil sağlık ambulansı ile Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken yolda yaşamını yitirdi. Aynı motosikletin arkasında oturan Zakir T.’nin ise kazada hafif yaralandığı ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Çuğun Jandarma Karakolu tarafından kaza ile ilgili adli inceleme başlatıldığı ve hayatını kaybeden asker Abdullah Demirtaş’ın cenazesinin Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunda otopsi işlemlerinin yapılacağı bildirildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku