3.SAYFA:
Hamile Kadın Maganda Kurşunu Kurbanı Oldu!

 Olay, Esentepe mahallesinde meydana geldi. Hülya ve Adem Tilki çifti Ziya Gökalp caddesinde oturan amcaları Ökkeş Tilki'nin evine ziyarete gitti. Hülya ve oğlu Mustafa Tilki evin önünde oturdukları esnada henüz kimin silahından çıktığı belirlenemeyen kurşunların hedefi oldu. Anne Tilki göğsüne, oğlu Mustafa ise karın boşluğuna isabet eden kurşunlar yüzünden ağır yaralandı. Anne ve oğlu otomobille Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. 4 aylık hamile anne burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yoğun bakıma alınan 2 yaşındaki Mustafa'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Annenin cesedi hastaneden alınıp otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Güvenlik güçleri, kurşunun çıktığı adresi belirlemek için geniş çaplı soruşturma başlattı. Civardaki düğün ve eğlence yerlerini araştıran güvenlik ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Öte yandan, olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan amca Ökkeş Tilki de yapılanın insanlık dışı olduğunu söyleyerek, olayı gerçekleştirenlerin bir an önce adalete teslim edilmesini istediklerini belirtti. Tilki, "Onları hastaneye yetiştirme çabasındayken, ortalık karıştı ve kimin ateşlediğini bulamadık. Düğünlerde sıkıyorlar, canlar kaybediliyor. Biz de canımızı kaybettik ama yine de millet ders almıyor. Haftalardır şehit haberlerini duyuyoruz, yüreğimiz yanarken dün gece biz de şehit verdik. 4 aylık hamile yeğenimi kaybettik, kucağındaki çocuğu da yaralı. Bu insanlık dışı bir durum." diye tepki gösterdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku