3.SAYFA:
Hakeme Yumruk Attı!

Manavgat Belediyesi 4. Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde küçükorta büyükboyda güreşen pehlivan Gürbüz Seçim ile Ali Topal çeyrek final müsabakasında kavga çıktı. Hakemin hatalı güreşmesi nedeniyle diskalifiye ettiği güreşçi Gürbüz Seçim, hakem Şevket Kurt ve Ali Topal'a yumrukla saldırdı. Yumruklu saldırıda güreş hakemi Şevket Kurt gözünden, rakibi Ali Topal ise yüzünden yaralandı.
Kavganın başlamasıyla pehlivanların yakınları da sahaya indi. Güvenlik görevlileri sahaya inen güreşçi yakınlarını zorlukla dışarı çıkardı.
Yaralanan hakem Şevket Kurt Manavgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonrası finale kalan başpehlivan Serhat Gökmen ile Şaban Yılmaz'ın güreşine geçildi.
Finalde normal sürede yenişemeyen Şaban Yılmaz ile Serhat Gökmen, puanlamaya gitti. Puanmalamada altın puanı alan Manavgat Belediyesi'nin pehlivanın Serhat Gökmen başpehlivan oldu.

Anahtar Kelimeler
Hakeme-yumruk-attı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku