3.SAYFA:
Filmlerdeki Gibi Firar Etti!

Olay Okmeydanı Ağız Diş Sağlığı Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 'çete liderliği' suçlamasından 150 yıl hapis cezasına çarptırılan Hünkar Karataş isimli mahkum, diş tedavisi için tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden hastaneye getirildi. Cezaevi aracından indirilen Karataş, jandarmalardan izin alarak tuvalete gitti. Bu sırada Karataş’ı kaçırmak için hastaneye gelen şahıslardan biri tuvalete girdi. Burada yanındaki silahı Karataş’a veren şahıs, dışarı çıkarak diğer arkadaşıyla birlikte Karataş’ı beklemeye başladı. Elindeki silahla jandarmanın yanına dönen Karataş, belinden çıkardığı silahla jandarmayı tehdit ederek firar etti. Şahısların kaçmasının ardından jandarma ekipleri, şahısları kovalamaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında çıkan çatışmada mahkuma yardım için gelen iki kişiden biri yaralı ele geçirildi. Mahkum Karataş ve yardıma gelen diğer kişi ise kaçarak bölgeden uzaklaştı.

Olayın ardından yaralı şahıs Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgeye çok sayıda polis ve jandarma ekibi gönderildi. Polis ekipleri, kaçan şahısları bulmak için geniş çaplı arama başlattı. Aramalara polis helikopteri de havadan destek verdi. Askeri yetkililer, bölgede incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri, mahkumun getirildiği araç ve çevresinde incelemelerde bulunarak parmak izi çalışması yaptı.

Polis ekiplerinin kaçan mahkum ve yardımcısını arama çalışmaları sürüyor.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku