3.SAYFA:
Evli Çifti Ağabeyleri Öldürdü!

İddialara göre, aralarındaki sorun nedeniyle eşi Bekir Arslan'dan (27) ayrı yaşayan Özgecan Arslan (25), yaklaşık 2 aydır Yeşiloba Mahallesi'nde yine eşinden ayrı olan ablası Özlem H.'nin evinde kaldı. Bekir Arslan, eşi ile barışmak için çalıştığı Antalya'dan dün akşam saatlerinde Özlem H.'nin evine gitti. Burada Özgecan Arslan'ın ağabeyi D.H. (34), henüz belirlenemeyen nedenle tabancayla kardeşi Özgecan Arslan ve eniştesi Bekir Arslan'a ateş etti.

Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Sağlık ekibi yaptığı kontrolde çiftin öldüğünü belirledi. Çiftin cesetleri, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Zanlı D.H. polis tarafından gözaltına alındı. Zanlı D.H.'nin cinayet gerekçesiyle hüküm giydiği ve kısa süre önce cezaevinden tahliye edildiği öğrenildi. Olay anında Özlem H.'nin 2 çocuğu ile öldürülen çiftin 2 yaşındaki kızlarının da evde olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108