3.SAYFA:
Eski Eşini Kuaför Salonunda Öldürdü!

 Olay Turgut Özal Bulvarı 21 B numaradaki bir bayan kuaföründe saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddialara Behçet Y. 2 yıl önce boşandığı eşi Ayşe Yazıcı (38) çalıştığı kuaföre geldi. Burada eski eşiyle tartışan Behçet Y., Ayşe Yazıcı'yı kurşun yağmuruna tuttu. Olayın ardından Behçet Y. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kurşunlara hedef olan Ayşe Yazıcı ile aynı yerde çalışan Leyla Ad'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Saldırının ardından haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve olay inceleme ekipleri geldi. Polis kuaför çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Cinayeti duyan Ayşe Yazıcı'nın yakınları kuaföre gelerek gözyaşlarına boğuldu.

Yetkililere tepki gösteren Ayşe Yazıcı'nın ağabeyi Ercan Yazıcı, "Kardeşim şikayette bulundu daha önce. Emniyetten geldiler. Biz seni koruyamıyoruz mu? diye bir de kıza baskı yaptılar. İfadesini değiştirdiler. Korudukları pozisyona bakar mısınız! Korumuşlar gördünüz mü? Vuran eniştem. Boşandığı eşini ve onun arkadaşını vurdu. Çocuk da var bayılmış hastanede. Benim kız kardeşim öldü. Onun kızına laf söylüyorlar diye bütün Türkiye karıştı." dedi.

Ayşe Yazıcı'nın babası Veli Yazıcı ise, "Kızımıza silah çekildi. Gittik dava ettik. Arayan soran olmadı, öylece kapandı gitti. İki senedir böyle. Devamlı tehdit ediyordu. Kıskançlık vardı. Ayrılmak istemem diyordu. Kızım 50 sefer karakola gitti. Her mesajında gitti şikayet etti. Resmi olarak boşanmışlardı. Cumhurbaşkanlığı’na internet üzerinden şikayette bulundu. Oradan da ‘alakadar olun’ diye buradaki polis merkezine bildiriyorlar. Polis müdürü geldi ‘niye şikayetçi oluyorsun?’ diye baskı yaptı kızıma." diye konuştu.

Olay yerin inceleme ekiplerinin kuafördeki incelemeleri devam ediyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108