3.SAYFA:
Eski Belediye Başkanı Direksiyonda Kalp Krizi Geçirdi!

Kaza, akşam saatlerinde İpekyolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre, partili bir arkadaşının düğününden dönen Ahmet Yılmaz (66), 27 SN 128 plakalı aracıyla şehir merkezinden Çimento Kavşağı istikametine doğru seyir halindeyken Zeugma Mozaik Müzesi önünde kalp krizi geçirdi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Yılmaz'ın aracı karşı şeride geçti. Karşı şeritten gelen 3 araçla da çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Ahmet Yılmaz otomobil içerisinde sıkıştı. Diğer otomobillerde bulunan 2 kişi de yaralandı. İtfaiye ekiplerinin otomobilin içerisinden çıkardığı Yılmaz, ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Yılmaz'ın ölüm haberini alan CHP'liler de hastaneye akın etti. Yılmaz'ın cenazesi buradan Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
AHMET YILMAZ KİMDİR?
Yılmaz, 1949 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesinin Aşağıçardak köyünde doğdu. 1972 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girdi ve 1977 yılında öğrenimini tamamlayarak mezun oldu. Adana Karaisalı'da Cumhuriyet Savcısı olarak görev yapan Yılmaz, daha sonra 1982 yılında istifa ederek serbest avukatlık yapmaya başladı. 1989 yılına kadar SHP İl yöneticiliği ve Şehitkamil İlçe Başkanlığı görevlerinde bulundu. 27 Mart 1989 yerel seçimlerinde Şehitkamil Belediyesi'nin ilk belediye başkanı seçildi. 1991-1993 yılları arasında iki sezon Gaziantepspor Kulüp Başkanlığı yaptı. 2010 yılında CHP İl Başkanlığı görevini yürüttü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108