3.SAYFA:
Elma Ağacı Yüzünden Kardeşini Öldürdü!

 Olay, Aşağıhocalar köyünde meydana geldi. İddiaya göre bahçesinde elma ağacını aşılayan Mehmet Karakuş (53), aşıladığı elma ağacını kıran babası Adem Karakuş (84) ile tartışmaya başladı. Tartışmaya dahil olan Durmuş Karakuş, babasıyla tartışan kardeşine tepki gösterdi. Kısa süre sonra eşi ve çocukları ile elinde baltayla ağabeyi Durmuş Karakuş'un evine gelen Mehmet Karakuş, ağabeyini dışarıya çağırdı. Bu sırada kardeşinin baltayla gelmesine ve eve taşla saldırmasına sinirlenen ağabey Karakuş, içerden av tüfeğini alarak dışarı çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Durmuş Karakuş, tek el ateş ederek kardeşini göğsünden vurdu. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mehmet Karakuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. İhbar üzerine köye gelen jandarma ekiplerine teslim olan ağabey Karakuş, "Bana balta ile saldırdı. Baltayı sallayınca bende kendimi korudum. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız Komutanım?" şeklinde kendisini savundu.

Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrasında Mehmet Karakuş'un cesedi ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cinayet zanlısı Durmuş Karakuş ise ifadesi alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

ÖLEN KARDEŞ 15 YIL ÖNCE TARTIŞTIĞI BÜYÜK AĞABEYİNİ VURMUŞ

Yaşanan cinayette hayatını kaybeden Mehmet Karakuş'un, 15 yıl önce tartıştığı ağabeyi Recep Karakuş'u iki el ateş ederek göğsünden yaraladığı öğrenildi. Tedavisinin ardından iyileşen ağabey Recep Karakuş'un, daha sonra geçirdiği trafik kazasında öldüğü belirtildi.

Olayda hayatını kaybeden Mehmet Karakuş'un evli ve 3 çocuk babası, Durmuş Karakuş'un ise bekar olduğu aktarıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku