3.SAYFA:
Elazığ'da Trafik Kazası!

Kaza, gece saatlerinde, Elazığ - Bingöl karayolunun 33. kilometresinde gerçekleşti. Kovancılar ilçesinden Elazığ’a gitmekte olan Hüseyin Aydın yönetimindeki 23 HA 647 plakalı arı kovanları yüklü araç, Elazığ’dan Alacakaya ilçesi istikametine gitmekte olan Erhan Doğan idaresindeki 23 LC 969 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrası şarampole yuvarlanan araç sürücüsü Erhan Doğan hayatını kaybetti. Araçta bulunan Aziz Toprak ile diğer araçta bulunan sürücü Hüseyin Aydın, İlhami Bakır ve Mehmet Aydın yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen 112 ekiplerinin ilk müdahaleyi yapmasının ardından Elazığ’daki hastanelerde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Erhan Doğan itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Anahtar Kelimeler
Elazığda-trafik-kazası
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku