3.SAYFA:
Diyarbakır'da Alışveriş Harçlığı Dehşeti!

Olay Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki Peyas Mahallesi 235'inci Sokak'ta gerçekleşti. Öztekin Sitesi'ndeki apartmanın 4'üncü katında oturan Toprak ailesinin evinden sesler gelmeye başladı. İddiaya göre, anne Adile Toprak ile kızları Havva (18) ve Kevser (20) arasında harçlık yüzünden çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Cinnet getiren anne Adile Toprak, pompalı tüfek ile kızlarına ateş açtı. Olayda, her iki kız hayatlarını kaybetti. Anne Adile Toprak, ardından baba Sadık Toprak’a ateş açmak istedi. Silahın tutukluluk yapması üzerine mutfaktan bir bıçak alan baba Sadık Toprak, eşi Adile Toprak’ın boğazını kesti. Adile Toprak da olay yerinde hayatını kaybetti.
Hadisenin duyulmasının ardından bölgeye gelen güvenlik güçleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Baba Sadık Toprak gözaltına alındı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku