3.SAYFA:
Define İçin Girdiler Gazdan Zehirlendiler!

İddialara göre İsmail Çakır (30), Abdullah Özcan ve Niğdeli olduğu öğrenilen ama henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi, define bulma amacıyla Nevşehir’in Kaymaklı Beldesi yakınlarında bulunan patates tarlaları ve boş mağaraların olduğu Göynük mevkii denen yerde boş bir kuyuya girdi. Kuyuya girdikten bir süre sonra içerideki metan gazından zehirlenen 3 kişiden İsmail Çakır, kuyudan kendi çabalarıyla çıktıktan sonra durumu telefon ile jandarma ekiplerine bildirdi. Çakır, daha sonra iki kişiyi kurtarmak için yeniden kuyuya girdi. Gelen telefon sonrasında olay yerine gelen jandarma, AFAD, Nevşehir Belediyesi İtfaiye ve UMKE ekipleri, hemen çalışmalara başladı. Kuyuya beline bağlanan halat yardımıyla giren ama dar olduğu için gaz maskesini takamayan AFAD görevlisi, İsmail Çakır’ı kuyudan çıkartırken içerideki gazdan etkilendi. AFAD görevlisi, diğer ekiptekiler tarafından hemen kuyudan çıkartılarak, İsmail Çakır ile birlikte ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede İsmail Çakır burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gazdan etkilenen AFAD görevlisinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerinde bulunan vatandaşlardan Bilal Kanbur, saat 18.00 gibi define aramak üzere 3 arkadaşın kuyuya indiğini, metan gazından dolayı zehirlendikleri haberini alınca olay yerine geldiğini söyledi. Kanbur, "Kuyuda bulunan 3 kişiden İsmail Çakır, çıkarıldı. AFAD görevlilerinden biri de kuyuya girince zehirlendi. Şu anda iki kişi kuyunun içerisinde çıkarılmak için çalışılıyor" dedi.
Kuyuda bulunan diğer iki kişiyi ise kurtarma çalışmaları sürüyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku