3.SAYFA:
Damat Dehşetinden O Kurtuldu!

Olay, dün akşam saatlerinde, Gölcük ilçe merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Hasaneyn köyünde meydana geldi. İddiaya göre; Gölcük ilçe merkezinde manav çalıştıran Ziya Karakoyun, eşi Fatma Karakoyun ile ailevi sorunlar yaşamaya başladı. Fatma Karakoyun, bu problemler nedeniyle boşanacağını söyleyerek babasının Hasaneyn köyündeki evine gitti. Fatma Karakoyun, babası Osman Baştan, annesi Emine Baştan ve kardeşi Soner Baştan ile babasının 15 gün önce satın aldığı, köye yaklaşık 600 metre uzaklıktaki tarlaya gitti.

Eşinin boşanmak istediğini söyleyerek baba evine gitmesine tepki gösteren, cinnet getirdiği öne sürülen Ziya Karakoyun, köyün yaklaşık 500 metre uzağında bulunan mesire alanında pompalı tüfekle önce eşi Fatma Karakoyun’u, sonra kayınbiraderi Soner Baştan ve kaynanası Emine Baştan’ı vurdu. 3 kişi olay yerine hayatını kaybetti. Kayınpeder ise olay yerinden kaçarak kurtuldu.

Ziya Karakoyun, daha sonra otomobile binerek uzaklaşmaya çalıştı. Ancak, olay yerine yakın bir yerde aynı pompalı tüfekle kendine ateş ederek canına kıydı. Olay yeri incelemesinin ardından hayatını kaybedenler, cenaze aracıyla morga kaldırıldı. Morgdan alınan cenazeler, önce eve sonra namazın kılınacağı camiye getirildi. Cenazeden önce cami avlusuna gelen, kayınpeder Osman Baştan, “Ne söyleyeyim. Katletti. Suçsuz bir şekilde katletti. Evlatlarımı hep kaybettim. Aralarında boşanma davası vardı. O boyuta geleceğini bilmiyordum. Biraz rahatsızlıkları vardı. Bana geldi. 'Anlaşmalı olarak boşanıyoruz' dedi. Bende iyi dedim. Sonra düşman oldu. 'Ben öyle istemiyorum' dedi. Tartıştılar. Bende kendim girdim araya. Ne isterse vereyim dedim. Alsın. Çocuklar annesiyle duruyor. Biz çocuklara bakarız. Bize evet dedi. Perşembe günü boşanma davası vardı. Sonra bizi tuzağa düşürdü. Pusu kurdu bize. Vurdu bizi. Başka diyecek bir şeyim yok.”
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108