3.SAYFA:
Çocuğunu Yaralayan Sürücüyü Dövdü!

Konya merkez Selçuklu ilçesi Hadimi Caddesi Özalkent Semt Pazarı yakınlarında dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada, iddiaya göre karşıdan karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü İbrahim H. (17), bir anda yola çıkınca karşıdan gelen Mevlüt Büyük Demir (19) kontrolündeki 42 CFU 66 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpışma sonrası yola savrulan H. yaralandı.

ANNE SİNİR KRİZ GEÇİRDİ

Kazayı haber alarak olay yerine gelen İbrahim H.’nin annesi sinir krizi geçirdi ve araç sürücüsü Mevlüt Büyük Demir'e vurmaya başladı.

Yaralıya ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Olay yerine çağırılan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından H., ambulansla Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108