3.SAYFA:
Çatı Üzerinde Vosvos!

 Cadde üzerinde bir iş yerinin üzerine devrilmiş izlenimi veren vosvos, ilginç görüntü oluşturuyor. Çatıdaki vosvosun yanı sıra kafenin bahçesine konulan tarihi vosvos da insanların çay kahve içebilecekleri bir donanım sunuyor.

Vosvos tutkunu olan Melih Öztürk (36), çatıya vosvos koyma fikrini 'Ortağım ile birlikte Vosvos Kafe’yi açmayı düşündük. Zonguldak’ta olmayan bir şeyi getirmek ve bu konuya dikkat çekmek için trafikten çekme belgeli tarihi volswagen araçlarımızı çatıya koyduk. İnsanların dikkatini çekmek ve insanlara farklı bir ortam oluşturmak için böyle bir şeye başvurduk. Ben ayrıca Zonguldak Volswagen Dayanışma Derneği Başkanıyım. Ülke genelindeki dernekler olarak vosvos kafeler şeklinde düşüncemiz vardı. Vosvos araçlarının daha çok ön plana çıkarılması ve koruma altına alınması için bu yola başvurduk.” dedi.
Çatıdaki vosvosun dışında 2 vosvostan birini insanların oturup kahve içmesi için kafenin bahçesine, diğerini ise çocukların eğlenmesi için donatacaklarını ifade etti.
ÇATIDA VOSVOS GÖREN, ARIYOR
İnsanların vosvos kafeyi görünce durup fotoğraf çektiğini belirten Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı: “İnsanların tepkisi çok güzel. Şu an bir hafta oldu aracı koyalı. Bir hafta içinde en az 100 kişi beni arayarak çok değişik bir şey yaptığımızı, bunu dikkatlerini çektiğini ve neler yapacağımızı sordular. Burası ana yol olduğu için buradan geçen 100 arabadan 80’ini yavaşlayarak buraya baktığını ve fotoğraf çektiğini gördük. Demek ki iyi bir şey yaptık ki böyle bir dikkat çekerek vosvos kafenin de ön plana çıktığını ve insanlara sadece ticaret amaçlı olmadığını görselliğin ön planda olduğunu gösterdik.”
Vosvos Kafe’nin Ortağı Şerife Cesur ise “Ortağım vosvosçu olduğu için ilk onun aklına geldi. İnsanlar çatıda vosvos arabasını görünce şaşırıyorlar. Bayağı ilgi çekti. Dikkat çekiyor. Görenler çok şaşırıyorlar. İnsanlar burayı görünce fotoğraf çekiyorlar” şeklinde konuştu.
Anahtar Kelimeler
Çatı-üzerinde-vosvos
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku