3.SAYFA:
Boğa Başkenti Birbirine Kattı!

 Edinilen bilgiye göre Seyit Ahmet Kendüzer’in pazardan aldığı kurbanlık boğa, saat 19.30 sıralarında Mamak Yeşilbayır Mahallesi’nde bir anda görevlilerin elinden kaçtı. Kaçan boğayı yakalamak için sahipleri ve komşuları seferber olurken, aynı zamanda polise ve belediyenin yakalama ekiplerine de haber verildi. Bir süre sonra kovalamacaya katılan ekipler, ara ara boğayı sıkıştırsa da yakalamayı başaramadı.

Yaklaşık bir buçuk saat süren kovalamaca sonunda boğa, Kayaş Caddesi’nde bir parkta sıkıştırıldı. Daha sonra parktaki ağaçların arasına etrafını sarmak amacıyla ip gerildi. Kızgın boğa bu esnada Seyit Ahmet Kendüzer’e yardıma gelen komşusuna saldırmaya başladı. Kızgın boğa, komşusunun yardımına giden Kendüzer'i yaraladı, komşusunu da Hatip Çayı’na attı. Çevredekilerin yardımıyla kurtulan boğanın sahibi Kendüzer'in karnından, kolundan ve bacağından yaralandığı görüldü.

Kaçak boğaya sıkıştırıldığı yerde belediye ekipleri uyuşturucu iğne attı. Uyuşturucu daha etkisini göstermeden boğa tekrar kaçmaya başladı, ancak bu sefer etraftaki kalabalığın üzerine yürüdü. O sırada cep telefonuyla boğayı görüntülemeye çalışan bir vatandaş, boğanın hedefi oldu. Boğa bir süre daha gittikten sonra tekrar sıkıştırıldığı aynı noktaya geldi. Uyuşturucu iğnenin etkisini göstermesi sonucu boğa sakinleşti ve sahipleri tarafından yakalandı. Gözü çöp torbasıyla kapatılan kızgın boğa, olay yerindeki bir traktörün arkasına bağlanıp yavaş yavaş götürülmeye çalışıldı. Uyuşturucunun etkisiyle yürümekte zorluk çeken boğa, bu sefer de çevredekilerin yardımıyla traktörün arkasına atıldı ve bölgeden uzaklaştırıldı.

'BEN BU DANADAN KORKTUĞUM KADAR HİÇBİR ŞEYDEN KORKMADIM'

Yaşadıklarını anlatan Seyit Ahmet Kendüzer, şunları söyledi: "Şuraya sıkıştırınca arkadaşı, arkadaşı kurtarmak için ipten sarıldım. İpten sarılınca döndü bana çöktü. Çökünce hem buramı (karnını gösteriyor) yaraladı, hem kolumu yaraladı, hem de bacağımı yaraladı. Benim dışımda bir de şu arkadaş var, onu da orada çaydan aşağıya attı. Sahibi benim. Motorcu arkadaş indirirken elinden kaçırmış, buraya kadar kovaladık. Buraya gelince şurada sıkıştırdık, bir şey yapmaz diye tuttum. Tutunca arkadaşı aşağıya attı, bana da çöktü."

Boğanın hedefi olan komşusu ise sıkıştırma sonucu dereye düştüğünü belirterek, "Beni yaralamadı, sıkıştırınca dereye düştüm. Hiçbir şeyim yok. Ben sahibinin komşusuyum, yardımcı oluyorduk." diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108