3.SAYFA:
Askeri Ambulansla Hastaneye Götürüldüler!

Edinilen bilgiye göre, kaza 14.00 sıralarında Orhanlar mahallesi İstasyon caddesi Amirallik kavşağı içinde meydana geldi. İddiaya göre kavşak içinden dönüş yapmak isteyen Ereğli Belediyesi Temizlik işlerine ait taşeron firma çalışanı İsa Ç. (37) idaresindeki 21 FN 075 plakalı çöp kamyonu, karşıdan karşıya geçmek isteyen 14 yaşındaki Senanur Ç. ve 9 yaşındaki Sıla K.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen iki kızın yardımına belediye temizlik işçileri ile merkez komutanlığı personeli koştu. Haber verilen sağlık ekiplerinin gecikmesi üzerine merkez komutanlığı görevlileri tarafından askeri ambulansa haber verildi. Kısa sürede gelen askeri ambulanstaki sağlık ekipleri yaralı kızlara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alarak özel hastaneye kaldırdı.
Kamyon sürücüsü İsa Ç., polise kaza anını anlattı. Çimen, kavşaktan dönüş yaptığı sırada çocukları fark ettiği anda durduğunu ve durduktan sonra vurduğunu söyledi. Sürücü Ç. iadesi alınmak üzere merkez polis karakoluna götürüldü.
Özel hastaneye kaldırılan Senanur Ç. ve Sıla K.'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku