3.SAYFA:
Asfalttan Alev Fışkırdı!

 Olay 14.00 sıralarında Konaklar Mahallesi Selvili Sokak üzerinde meydana geldi. Yolun altından geçen elektrik kabloları bilinmeyen sebeple büyük bir gürültüyle patladı. Çevrede paniğe neden patlamanın ardından vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis, İGDAŞ ve elektrik ekipleri sevk edildi. Patlama sonrası asfalttan alevlerin yükselmesi nedeniyle polis ekipleri sokağa çıkan cadde ve diğer sokakları trafiğe kapattı. Olay yerinin çevresine şerit çekilirken elektrik ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı.
Görgü tanıkları, “Dumanlar çıkmaya başladı. Sonra birden alev çıkmaya başladı. Büyük ihtimalle burada elektrik kaçağı var ondan kaynaklanabilir. Arkadaşlar falanda geldi 110 falan onlar buraya müdahale ediyorlar şu anda. Şu anda geçti gibi. Can kaybı yaralı falan yok.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku