3.SAYFA:
Araçlar Kafa Kafaya Çarpıştı!

Kaza, Samsun Vezirköprü Karayolu Şeysafi Mahallesi Çayırözü Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Merzifon’dan Vezirköprü istikametine gitmekte olan Nadir Arı (46) yönetimindeki 05 DV 434 plakalı özel otomobil, Vezirköprü istikametinden Ordu’ya gitmekte olan Emre Atıcı (20) idaresindeki 55 PN 513 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Nadir Arı araç içerisinde sıkıştı. Arı, Samsun Büyükşehir itfaiye ekibi tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak Havza Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer araçta bulunan Emre Atıcı, Ferhat (37), Zeynep (67), Pınar (5), Zeynep Nur (12) ve Munise Akdaş da (19) 112 ekipleri tarafından Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralılardan durumu ağır olan Zeynep Akdaş Havza Devlet Hastanesi'nde, Ferhat Akdaş da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.
Durum ağır olan Nadir Arı (46), Pınar (5) ve Zeynep Nur Akdaş (12), Havza'dan Samsun’daki hastanelere sevk edildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku

banner108