3.SAYFA:
Anne İle Oğul Hırsızlık Yaparken Görüntülendi!

 Manavgat'ta Güner Kuyumculuk'ta annenin çaldığı 40 gramlık altını 12 yaşındaki oğluna nasıl el altından vererek cebine katma görüntüleri dakika dakika iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Kuyumcu dükkanına bilezik alma bahanesiyle gelen anne ile oğul, kuyumcu tezgahındaki kadnının bir anlık dalgınlığından yararlanarak 40 gramlık büyük boy bileziği el çabukluğuyla cep telefonu altına çekmesi, ardından çaldığı altını el atından çocuğa vermesi görüntüleri ortaya çıktı.

Bileziği annesinin elinden aldıktan sonra arka cebine atan çocuk, 'zincir alacağım' bahanesiyle kuyumcuda kısa süre durduktan sonra dışarı çıkıyor. 

Güner Kuyumculuğun Sahibi Salih Güner, yaptığı açıklamada, tezgahtaki bir bilezik kaybının güvenlik kamerasını izledikten sonra gördüklerini söyledi. Kendisi dükkanda olmadığı sırada işyerine bir anne ile oğlunun bilezik almaya geldiğini tezgahtar kadının vitrinden tezgaha indirdiği çeşitleri gösterirken bir anlık zaman diliminde altınların bulunduğu yere yönelmesiyle hırsızlığın yapıldığının güvenlik kamerası kayıtlarında görültüğünü belirten Güner, çalınan bileziğin 4 bin lira değerinde olduğunu kaydetti. Güner, "Güvenlik kamerasını izleyince bir kadının 12 yaşındaki oğluna nasıl hırsızlık yapmasını öğrettiğini gördük. Bir anne tarafından çocuğunun nasıl suça bulaştığını üzüntü içinde izledik. Çok üzücü bir durum. Bir annenin 12 yaşındaki çocuğuyla hırsızlık yapmayı alışkanlık haline getirme vicdansızlığı görülüyor. Biz burada alın teriyle çalışan esnafız. Bu bir vicdansızlıktır." diye konuştu.

İşyeri sahibinin oğlu Muhammet Güner, kadının, altını bileziği çaldıktan sonra oğluna zincir almak için 500 euro bozduracağını söylediğini, ardından vazgeçtiğini ifade etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku