3.SAYFA:
Alkollü Sürücü Tarlaya Uçtu!

Kaza, saat 01.30 sıralarında, Ticaret Borsası Yolu TOKİ kavşağında gerçekleşti. V.T.Ç.’nin kullandığı 22 HU 027 plakalı otomobil, alkollü sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi ile yoldan çıktı. Takla atan araç tarlaya uçtu. Ters yatan araçtaki sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan G.Y. isimli bayan bulundukları yerde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine iki ambulans, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi.

Ekiplerin çabaları sonucu sürücü V.T.Ç. ile yanındaki bayan sıkıştıkları yerden çıkarıldı. Ardından sedyeye alınan yaralı bayan çok sayıda görevlinin yardımıyla ana yola çıkarıldı. Yaralı bayan olay yerinde hazır bekleyen ambulansa alındı. Kazanın etkisiyle şoka giren sürücü, yanındaki bayanın başından ayrılmak istemedi. Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde kaldırılan sürücü ve G.Y. tedavi altına alındı. Burada yapılan ölçümlerde sürücünün 250 promil alkollü olduğu tespit edildi.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

KEDİ KURTARMA OPERASYONU FİLMLERİ ARATMADI
Eğitimde bir ağaçta mahsur kalan kediyi kurtarmak için tüm mahalle seferber oldu.

Haberi Oku